Feilmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters i drupal_get_feeds() (linje 394 av /customers/3/4/2/ruudco.no/httpd.www/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2394 av /customers/3/4/2/ruudco.no/httpd.www/includes/menu.inc).

Peytz & co

Peytz & co er Danmarks største open source utviklingsbyrå, med stort sett alle de danske mediehus, flere fagforeninger, restauranter, organisasjoner og bedrifter på kundelisten. Du kan lese om flere av dem her. Fordelen med åpen kildekode (open source) er at du utnytter et felles utviklingsabrbeid fra tusenvis utviklere, og du betaler for for utviklingstiden og for drift. Du betaler ikke lisens.

Fra Oslo Medie House i Skippergata bygger vi opp den norske avdeling av selskapet.

Vi utvikler hjemmesider, hjelper deg med å forbedre din score i søkemasinker og vi hjelper deg til å bruke Google Analytics smartere, så du får mer ut av det.

Peytz har sendt ut mer enn tre milliarder nyhetsbrev for danske kunder. Daglig sendes det ut tre millioner nye. Vi hjelper deg gjerne med å sette opp nyhetsbrev så de treffer brukerne med forskjellig innhold, så det virker mer relevant.

Ta kontakt med en av medarbeiderne på Oslo-kontoret, hvis du vil høre mer. Vi ansetter gjerne dyktige folk med interesse for utvikling med åpen kildekode.

Jeg er direktør på deltid.