Feilmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters i drupal_get_feeds() (linje 394 av /customers/3/4/2/ruudco.no/httpd.www/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2394 av /customers/3/4/2/ruudco.no/httpd.www/includes/menu.inc).

Hyllest til de som tør satse

Boken "Journalistiske entreprenører. Medienes krise - din mulighet" er min hyllest til alle mediefolk, i og utenfor tradisjonelle mediehus, som kjemper for utvikling og for å teste ut nye muligheter.

Krisetid er også tid for nyskapning. Det er når mediehusenes forretningsmodell smuldrer, at journalistiske gründerprosjekter dukker opp. Hvem skaper den neste Huffington Post? Hvem dekker kommunalpolitikk når lokalavisen har nedbemannet for siste gang?

Her er historier om noen vellykkede og noen mislykkede medieentreprenører, og en rekke inspirerende eksempler fra en bransje i voldsom utvikling.

Boken ser på utfordringen med å finne den riktige ide, og hva som skal til for å starte noe som kan være levedyktig. - Det handler om mot og penger, sier en av bokens aktører. 

Se mer om boken og kjøp den her eller spør etter den i din bokhandel.